Popular Posts

Tuesday, 6 December 2011

lagu dan hidup



meksya!

ombak rindu...movie mlayu yg ak teringin nk tengok n skarang pon jadi perbualan org ramai..
lagu ni..sebiji tempias die same mcm ak..but it just happen in different order.
plus aku syukur jiwa aku kental. aih x dpt nk cter byk2.tp wat can i say is that..kehidupan mmg byk mengajar ak..seriously
now im stronger..inner n outer.insyaALLAH
HAMBA ALLAH-aku masih mengharap kebahagiaan kau disana
-even hidup ak penuh tanda tanya atas ape yang berlaku..tp hidup telah mengajar aku ape erti
-redho

nah..korng kene dgr lagu ni sekali..

Wednesday, 17 August 2011

camat ari raye


salam ailaik
rasanya boleh da kot nak ucap selamat hari raya kat semua.
terimalah dari kami ..ngeheee




video

Wednesday, 10 August 2011

TRY2

http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-0287-a0ca-6788?ln

Tuesday, 9 August 2011

hoorey!perkara paling hepi!

salam a'laik

kalau perut lapar, hati tengah moody, n badan tengah lenguh lenguh..tengok makanan adalah ubat yang paling mujarab bagi aku. sudah cukup bagi aku tersenyum(gile ke budak ni)..

sebab tu waktu zaman abis SPM yang ngeri tu (bagi aku la)and lepas form 3 nak masuk form 4 tu. aku adelah wat keje sampingan sikit. keje secretn recepie and kfc..hehhe..best woo hari hari menatap kek.

k2 melalut da tu..straight to the point arini aku pegi BAZAAR!dekat taman melawati tu.sesiapa datang k.l sila la berkhunjung ke sana ye. juadah2 nya banyak yang menarik!


HOOREY 

JOM PEGi BAZAAR

nak beli ape ek??hmm lapa..nak makan ayamm golek2, kuih muih, air kelapa, puding roti, nasi beriyani kambing...


kuih kuih kaklong

ayam golek2

jus tembikai

ikan pari BAKAR!!!SEDAP gler

sotong bakar.

bagai2 jenis bubur

kurma baanyak isi..faveret2 woo

cempedak giant


kurma kurma

pelbagai jenis kaler puding

cendul inul pn ade


terbaek!


saye jual air yogurt 3 12inggit..last pack last pack

sementara abg ipar tengah bwat keje sampingan..seposen seposen


happynya mereka selepas membeli..


BYE
wasalam a'alaik




Monday, 8 August 2011

Aku adalah

Salam a'laik
 kepada semua penghuni bumi sekalian.

asyik cter pasal famili je kan.nak gak ak interprem.

AKU

aku adalah seorang yang suka makan!!!

itu dia pinggan yang ke 5 (kate buffet..kautla banyak2 skit kn..kalo x rugi duit)

 aku seorang yang suka men game UNO..

jarang kalah men ni (pergh belagak)

aku seorang yang suke gile swimming


camera bagi aku waktu tu mcm lalat bertebangan je..kolam menjadi tarikan even x pandai sgt swimming..redah je.pelampung ada

aku seorang yang suka buat aksi



aksi ape pun ak tak tau..



aku jugak suka gile men bola baling, bola tampar..my faveret



DAN

ak seorang yang kuat berangan

ade gaye cikgu shida??(arghh aku teringin wat video macam dia)

wasalam a'laik





Boleh tuju Lagu??


salam alaik
entry kali ni.saje2 je sbenarnya..huhu..just nak share antara lagu2 lame yang mnjadi kegilaan ak..jiwa aku payah r nak pekene dgn lagu baru2 ni(omputih).aku suka lagu ala2 light and easy gitu.nak ckp aku ni mcm org2 tua pun ade gak(ade ak kesah..ngeh2)

ding..ding..ding..Almost here lagu sedap..ak tak taula lagu ni semacam betol. seyes mcm aku plak dalam video klip tu.. aku blh dengar lagu ni berulang2 kali tanpa bosan..to me delta Goodrem adalah clon kpd celine deon.




satu lagi lagu aku!!

neway,,lagu2 ni x cukup oldies bagi aku tp aku x jumpe la lagu2 yang kumpulan 911 dulu2 tu pastu lagu mcm lalalala....shower me with ur love...lala shower me..lalal(apetah x ingat da)...haa seangkatan mcm tu la lagu dia..seyes aku mencari dan teros mencari tapi x jumpe r..sape2 tau nak cr lagu2 tu kat mana sile la kongsi bersama k